Tjena! Viggo här, även numera kallad Vgo haha(viggo.se var upptaget men vgo.se var ledigt :P)

Köpte den här hemsidan några dagar sen och nu sitter jag här en Decembernatt och drömmer om golfsäsongen som komma skall.

Jag är inte den där stereotypiska golfaren, en moderat med fin villa och en ny Volvo. Jag är mer den där typiska arbetaren som knegar på lite lagom missnöjd med livet på vardagarna men lever ut på helgen, tack och lov.

Härlig golfbild

Man kan nästan säga att golfen är det som håller mig optimistisk, jag orkar inte göra särskilt mycket på vardagarna, mitt jobb är fysiskt och när jag kommer hem vill jag bara ta det lugnt och sen sova. Men på helgerna som sagt, då kan jag leva ut tack var golfen och det är jag verkligen oerhört tacksam över. Många arbetskollegor har ingen sån aktivitet och jag tycker mig nästan se hur dom dag för dag(år för år?) blir mer och mer negativa, dom lever inte dom låter bara tiden gå.

Jag hittade golfen lite senare i livet, när jag var runt 25-26 år gammal och nu är jag 40. Golfen har, direkt och indirekt gett mig väldigt mycket. Jag är i bättre form än nånsin, inte bara tack vare de långa promenaderna som golfen innebär utan också för att jag regelbundet tar mig till gymmet. Jag springer på bandet men kör även styrketräning. Jag skulle säga att golfen också har gett mig ett annat mindset och en önskan om att ha mer. Man träffar på många framgångsrika personer på golfbanan och jag har insett att det är inga supermänniskor, största skillnaden är att dom har gjort någonting, det vill säga dom har inte bara tagit ett jobb och nöjt sig med det. Så jag är intresserad av det också, att utforska lite möjligheter att tjäna lite extrapengar. Man har ju hört om folk som försörjer sig på att var bloggar, influensers och liknande, det verkar nice. Jag förstår mycket väl att jag inte kommer tjäna några pengar på den här bloggen, jag blir nöjd om jag får någon enstaka besökare, men den kan förhoppningsvis hjälpa mig bli lite mer datorvass. Jag kör på på mitt vanliga jobb och kan lägga undan några tusen varje månad i långtidssparande och även ha råd med golfen så jag har en ganska bra utgångspunkt och det går ingen stress på mig på så vis. Så nu kör vi på, ska i makligt tempo uppdatera den här bloggen i väntan på golfsäsongen så får vi se vad som händer.