Jag skrev tidigare att jag förväntade mig inte att tjäna några pengar, eller ens få besökare till den här bloggen. Det stämmer fortfarande men däremot har jag fått upp ögonen för någonting annat. Jag har sökt runt lite på internet på olika sätt att tjäna pengar på internet, och framförallt på en blogg(hehe försöka bör man annars dör man) och med det insåg jag att det mer eller mindre är dött lopp att försöka tjäna pengar på sin blogg, så det tänker inte försöka göra. MEN med bara lite förändring och annat upplägg än en vanlig blogg så verkar man faktiskt kunna tjäna pengar. På någonting man tycker om också dessutom.

Det jag hittade att andra har gjort(ska visa längre ner) är att de köper produkter, testar och recenserar och sedan lägger upp det på sin hemsida och sedan länkar till shoppen där dom har köpt produkten. När någon klickar på den länken och sedan köper så får personen lite provision.

Låter ju enkelt nog och jag har ju t.ex. ganska mycket kunskap om golfprodukter och liknande, så jag ska efterforska det lite mer.

Häromdagen satt jag och googlade runt lite på armbågsskador då haft lite problem med golfarmbåge. Jag hade innan detta läst om att man kunde tjäna pengar på att tipsa om produkter men hade inte tänkt så mycket mer på det. Jag hittade en hemsida med information om golfarmbågar (länk) och längst ner fanns även produktrekommendationer. Jag kollade runt lite mer på den hemsidan och det fanns mer. På framsidan var det allmän information om armbågsproblem och vad man kunde göra åt det, sen fanns även en sida dedikerad till, förutom golfarmbåge även tennisarmbåge.

Jag älskade hela grejen, antagligen är det en sjukgymnast eller liknande som har kommit på att denne kan tjäna lite extrapengar på dennes kunskaper om armbågsproblem.

Blev till och med ganska exalterad av hela grejen, kanske kan jag också göra en sån blogg och dela med mig av mina kunskaper och kanske tjäna några kronor på kuppen. Det återstår att se.